Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Linne
Pullover
Cardigan
Klänning
Väska
Linne
Klänning
Väska
Jeans
Kavaj
Byxor
Klännning
Ankelboots
Väska
Kavaj
Klänning
25   327
79   512
48   534
40   603
59   664

Vad gör man inte?

Hej fina ni. Hoppas att ni mår bra idag. Idag har jag varit på kontoret hela dagen. Mycket att stå i nu. Har fått veta att jag har en hel del semesterdagar kvar och några dagar som jag helt enkelt måste ta ut innan nästa semesterperiod. Får se vad man ska hitta på ?.

Efter jobbet åkte jag till Emporia för att uträtta ett ärende. Trodde inte jag och Carl skulle ses förrän sent ikväll då han har volleybollträning men så tajmade vi tågen (lite av en slump) så vi hann ses och pussas snabbt på Hyllie. Vad gör man inte? Hihi ❤️.

Nu ska jag få i mig lite mat och sedan se på någon TV-serie. Blev ingen träning idag. Får bli promenad i helgen. Ha en fin kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?