13   96
26   235
48   320
34   384

Rå Epok i Malmö

Rå Epok i Malmö

Hej fina. Igår hade vi date night här hemma och vi bestämde oss för att köra hämtmat – sushi. Vi valde mellan några olika ställen och till slut blev det sushi från Rå Epok i Malmö. Carl hade gjort en massa research (han är bäst på det!) och förstått att det är bästa stället.

Jag var hemma vid halv sex men Carl fick jobba över så vi fick äta efter sju någon gång. Rå Epok i Malmö kom och levererade maten hit till lägenheten. Så skönt! Vi valde att slå på stort och beställde en massa olika nigiri, maki och sashimi. Berättade ju att vi senast känt att sushi inte var för oss men nu kände vi att vi tyckte att det var gott så vi beställer nog från Rå Epok i Malmö även nästa gång 🙂

Det blev en mysig kväll. Tycker det är så himla bra med våra date nights. Tipsar alla om att ha det. Sedan kanske det inte är så lätt för alla att ha date night en gång i veckan som vi försöker få till men det är bra att ha det regelbundet och planera in sådana kvällar då och då.

Idag blir det en heldag på kontoret med möten. Sedan ska jag nog gå en promenad. Så härligt att solen äntligen är uppe lite längre så man kan gå en promenad efter jobbet. Hoppas ni får en underbar torsdag!

Bild på vår sushi från Rå Epok i Malmö

sushi från rå epok i malmö

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Nellan
  21 februari, 2019 / 12:01

  Det ser supergott ut. Jag gillar sushi. Jag har hört att Saiko i Malmö ska ha god sushi. ?

  • mariabusck
   Författare
   21 februari, 2019 / 19:59

   Jag har precis lärt mig tycka om sushi 🙂 Tack för tips på Saiko! Ha en fin kväll!

Kommentera


Söker du efter något?