Date night – kvällens plan

Hej fina. Det var en mycket bra utbildning inom PR imorse. Jag lärde mig mycket och fick även träffa några andra kommunikatörer. Sådant är alltid kul! ? Utbildningen höll på hela förmiddagen och sedan gick jag hem och åt lunch. Hann även träffa Anna i typ tio minuter för att ta några bilder till bloggarna. Vi är så effektiva?.

Eftermiddagen spenderades på kontoret där jag kunde tillämpa mina nya kunskaper. Perfekt när man kan lära sig konkreta saker som man kan köra igång med direkt. Ikväll är det date night och vi bestämde oss för att köra take away sushi. Carl skulle hämta upp maten ?. Blir skönt med en kväll hemma. Har aldrig ogillat sushi men heller aldrig haft det som någon favorit som andra kan ha. Konstigt att jag fått sådana cravings efter det nu. Får se vad jag känner efter middagen.

Ha en underbar kväll! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera