Annons: Shoppa min stil

Jeans
Byxor
Kavaj
Väska
Klänning
Klännning
Cardigan
Linne
Kjol
Väska
Linne
Väska
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
48   276
79   425
56   442
61   585
61   636

Onsdag med cravings och date night

God morgon fina ni. Idag jobbar jag hemma första timmen på morgonen då jag ska på en utbildning som börjar kl 9. Skönt att komma bort från kontoret ibland. Miljöombyte ni vet 🙂 Det är en utbildning i ett PR-verktyg som jag nyligen börjat använda men jag har haft det förr så jag tror jag har koll på det mesta. Men alltid kul och bra att höra om de senaste funktionerna. Bra tillfälle att ställa frågor också.

Ikväll är det date night och jag vet inte varför men jag har varit sjukt sugen på sushi på sistone. Har känt riktiga cravings typ. Det blir alltså sushi ikväll. Vi köpte hem sushi en annan gång och då kom vi fram till att det inte var något för oss så vi får se vad vi känner den här gången.

Annars idag då? Utbildningen varar i tre timmar och sen ska jag möta upp Anna på lunchen för att fota (igen). Det gick ju sådär för oss sist så hoppas det går bättre det här gången. Under eftermiddagen blir det kontoret där jag ska sitta med en artikel.

Ha en fin dag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?