Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Klänning
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Basker
Klänning
Väska
Kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Kappa
Cape
Kappa
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Skinnkjol
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Klänning
Blus
Kofta
Cardigan
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Kostymbyxa
Pälsjacka
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Grå kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Byxor
Kappa
Skjorta
Kofta
Klännning
Pullover
Kofta
Ankelboots
Kappa
Jeans
Väska
Kofta
Stickad klänning
Kofta
Bag
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Skjorta
Vit blus
Linne
Jacka
Kavaj
Kjol
Slipover
Väska
Byxor
Skjorta
Kavaj
Väska
Skjortklänning
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Kjol
T-shirt
Byxor
Väst
Rosa kostymbyxor
Linne
Blus
Sneakers
Kofta
T-shirt
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Pullover
Klännning
Väska
T-shirt
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kofta
Pullover
Tröja
Tröja
Klänning
Pullover
Kjol
Väska
Halsduk
Kofta
Skjorta
Byxor
Väska
Kavaj
Kavaj
Linne
Kofta
Stövel
Kappa
Knytblus
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Tröja
Klänning
Slacks
Blus
Klänning
T-shirt
Klänning
21   325
43   398
51   450
38   399
30   408

Nakenbilder på Instagram

Nakenbilder på Instagram

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Här kommer ett nytt inlägg inom kategorin Anna och Maria diskuterar. Dessa blogginlägg har varit väldigt populära och nu var det på tok för längesedan vi skrev ett sådant här diskussionsinlägg. Dagens diskussionsinlägg kommer att handla om något som både jag och Anna lagt märke till och berörts av på sistone: nakenbilder på Instagram.

Både jag och Anna följer många andra influencers på Instagram. Man vill ju supporta varandra och dessutom kan man ju hitta inspiration. Något vi lagt märke till på sistone är att det är fler och fler som lägger ut nakenbilder på Instagram. Okej, jag kanske kommer att låta lite som en pryd tant nu, men jag tycker att det är synd att unga tjejer lägger ut lättklädda bilder och poserar sexigt för att få bekräftelse från personer de inte känner. Det är synd att det ska vara så. Att unga tjejer ska känna att sådant ger dem självförtroende. De flesta av de här tjejerna är omkring tjugo år gamla.

De är inte spritt språngande naken på bilderna men lättklädda ofta i endast trosor. Bilderna påminner om bilder från en utvikningstidning. Är Instagram det nya forumet för utvik? Jag tycker att det är synd att de här unga tjejerna känner att de “måste” klä av sig för att få bekräftelse och självförtroende. Och… jag är ju som sagt pryd och vill inte riktigt se sådana bilder i mitt flöde. Och ja, jag kan såklart avfölja och det gör jag.

Dock måste jag såklart nämna att jag är oerhört positiv till body positivity. Alltså att kvinnor och tjejer som kanske tidigare inte känt sig bekväm med att visa sig i bikini t.ex för att de inte känt att deras kroppar ser ut som “normen” nu vågar lägga ut t.ex en bild från en härlig dag på stranden. Sånt är bara bra! Sociala medier och världen behöver få se mer variation, olika kroppar 🙂

Hur tänker ni själv om den ökade andelen nakenbilder på Instagram? Om det är något ni märkt av? Läs Annas inlägg här.

nakenbilder på instagram

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?