27   239
33   303
35   352
35   343

Lunch date med Anna

Hej fina. Nu har jag precis haft en snabb lunchdate med Anna. Vi körde vårt standardställe Poke Poke. Bästa poke bowls i Malmö. Av de ställen vi testat hittills åtminstone 🙂 Vi sågs ju i fredags men det känns ändå alltid som att man har en massa att prata om haha. Efter lunchen passade vi på att fota också. Eller vi försökte innan en parkeringsvakt kom och sa till oss. Så Anna hann ta några bilder på mig och sedan fick vi ge upp. Får se till att scouta lite nya platser hehe. Vi brukar ju ofta fota i mitt bostadområde på Gamla Väster men ibland har man inte tid att ta sig dit så då får man hitta något annat ställe inne i stan.

Solen skiner så det är härligt såklart. Efter jobbet hoppas jag att det fortfarande är ljust så jag hinner ta en promenad. Annars får det bli gymmet. Man blir så pigg och glad av solen. Hoppas vårvädret kan hålla i sig.

Nu fortsätta jobba. Nedan en bild från vår AW för ett par månader sedan. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?