Drinkar på Quan

Drinkar på Quan

Hej fina. I fredags kväll efter jobbet mötte jag upp Charlotta och Anna på bio Spegeln. Där var det premiär för deras nya bar deco salong. De har tidigare endast haft en sådan salong som jag verkligen besökt flitigt. Det har ju varit väldigt poppis så därför har de nu utökat med ytterligare en.

Vi stannade där ett tag, kollade in salongen och åt lite tilltugg. Sedan gick vi vidare för drinkar på Quan. Läs mitt inlägg om maten på restaurangen HÄR. Baren på Quan är också en upplevelse. Så goda drinkar! Anna är ju gravid men även hon fick supertjusiga och goda alkoholfria. Så bra!

Vi satt där i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevlig kväll! Rekommenderar både mat och dryck på Quan 🙂

 

Bilder från vår kväll med drinkar på QuanFölj:
Share:

Kommentera