3   21
28   322
27   336
48   378

Vi ska utomlands!

Hej fina ni. Vi ska utomlands med jobbet i en vecka i slutet av mars. Det blir lite blandat dagligt jobb, konferens, utbildning och nöjen. Vi ska till Marbella i Spanien och det verkar vara ett superfint hus som vi har hyrt. SE HÄR! Det ska bli spännande! Men nu är man i Malmö och väntar på våren. Som norrlänning tänkte man ju att det skulle vara vår i typ februari här nere? Nej, det är fortfarande mörkt, kallt och blåsigt.

Idag blir det kontoret 8-17. Jag ska hålla i ett till webinarium och sedan på eftermiddagen ska jag deltaga i en utbildning över webben. Ikväll ska jag umgås med Charlotta. Får se vad vi hittar på. Längtar till man kan hänga på uteserveringar i solen! ?.

Ha en underbar dag!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?