Kepsar med tryck – för teamkänslan!

Kepsar med tryck – för teamkänslan
Blogginlägg i samarbete med Profilexpress.se

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Idag tänkte jag tipsa er om profilprodukter och hur till exempel kepsar med tryck kan öka teamkänslan på jobbet till exempel. Jag gillar verkligen att göra saker i team med andra, att hjälpas åt och känna att man jobbar för att nå ett gemensamt mål. På jobbet vill jag ju gärna att det ska kännas så. Att man är ett team och att alla är pepp. Jag gillar att gå all in på teamkänslan i ett projekt eller i en gruppövning på en konferens eller liknande. Ett sätt är att till exempel låta alla i teamet ha någon form av profilprodukt där man tydligt kan visa och såklart känna att man är i samma team.

På sajten Profilexpress.se finns en massa olika profilprodukter man kan välja på. De har bland annat kepsar med tryck som ju kan funka perfekt för att känna gemenskapen med kollegor. Profilexpress har faktiskt riktigt snygga kepsar som finns i storlekar för både män och kvinnor. De erbjuder också sina kepsar med tryck i en mängd olika färger och modeller vilket ju alltid är bra.

Jag ansvarar ju ofta för inköp av profilprodukter och det känns som att jag och kollegorna gillar rätt stilrena profilprodukter. När det kommer till kepsar med tryck hade jag valt enfärgade och med metallspänne. Det finns flera varianter att välja på inom de kriterierna. Nedan visar jag ett par av mina favoriter. Spana in Profilexpress.se för att hitta kepsar med tryck som passar just ert företag!

 

Kepsar med tryck – mina favoriter

Brunswick keps 5 panelBrunswick keps 5 panel


Här ovan är två väldigt stilrena kepsar, Brunswick keps 5 panel. En variant i svart och en i grått. I like!

 

Keps Army

Här är en annan modell på keps, Keps Army, i svart som jag också gillar.

 

 

Följ:
Share:

Kommentera