Ingen motivation

God morgon fina ni. Igår blev det en heldag på kontoret. Mötte upp Anna på lunchen för att äta poke bowl och ta lite nya bilder till bloggarna. Sen efter jobbet så tog jag mig till gymmet. Kände dock ingen motivation så jag körde 40 min på crosstrainer och sen gick jag hem. Carl var iväg på padel men kom hem vid åttatiden typ.

Vi har börjat se andra säsongen av The Handmaid’s tale och det är verkligen en obehaglig serie. Vi orkar bara se ett avsnitt i taget och måste alltid se någon komedi eller annat lättsamt efteråt.

Jag drömde sådana mardrömmar inatt också. Att jag hörde någon bryta sig in här i lägenheten och skulle överfalla mig. Men just då vaknade jag.

Idag blir det jobb på kontoret. Ska hålla i ett webinarium nu på förmiddagen. Är alltid lite nervös men nu har jag gjort det några gånger så borde gå bra 🙂

Ha en underbar dag! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera