Annons: Shoppa min stil

Jeans
Klännning
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Cardigan
Linne
Klänning
Byxor
Kjol
Pullover
Ankelboots
Klänning
Väska
41   353
46   429
39   526
59   638
79   602

Sykurs i Helsingborg

Hej fina. Igår vid tolvtiden tog jag tåget till Helsingborg för sykurs hos min släkting Nina. Hon mötte mig på stationen och sen tog vi buss hem till dom. De bor himla fint!

Jag hade köpt ett symönster och hon hade ett tyg som vi använde för att sy en kjol. Jag är ju fortfarande nybörjare så det var bra att börja med något lite lättare och gå igenom allt från grunden. Jag lärde mig massor och framför allt när det blev fel så lärde man sig verkligen hur man skulle rätta till och göra rätt från början sedan.

Vi kom långt men ska ses igen för att göra klart kjolen och byta dragkedjan med mera:). Utöver sykursen fikade vi lite och åt mat tillsammans. Trevlig söndag! Var hemma vid åttatiden så hann även umgås lite med Carl. Idag blir det jobb och jag ska även träffa Anna på lunchen.

Ha en fin måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?