Annons: Shoppa min stil

Linne
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Byxor
Klännning
Linne
Jeans
Linne
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Byxor
Klännning
Linne
Jeans
22   157
57   302
54   379
100   472
53   400

Allt emot mig

Hej fina ni. Idag blev det nio timmar på kontoret. Har hunnit med en hel del men inte alls allt jag vill hinna med. Det har känts lite som att allt och alla är emot mig vissa stunder idag ??. Massa krångel. Hoppas på en betydligt bättre dag imorgon ❤️.

Efter jobbet gick jag till Åhléns för att köpa lite nya hårvårdsprodukter och smink. Nu är jag hemma och ska äta rester från gårdagens tacos! Carl är iväg och sportar så jag får lite egentid. Ska försöka komma ner i varv.

Imorgon bitti ska jag på ett frukostseminarium som börjar kl 7 så ska försöka lägga mig lite tidigare. Får se hur det går med den planen men kan ju försöka i alla fall ?. Hoppas att ni har haft en fin torsdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?