Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Blus
Halsduk
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kjol
Klänning
Kappa
Pälsjacka
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Klännning
Väska
Väska
Kappa
Kjol
Pullover
Byxor
Slacks
Kofta
Kavaj
Kofta
Sneakers
Linne
Skjorta
Väska
Basker
Byxor
Blus
Slipover
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Blus
Kavaj
Väska
Kjol
Vit blus
Väska
Väst
Väska
Byxor
Skjortklänning
Kofta
Väska
Cape
Klänning
Knytblus
Skjorta
Klänning
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Knytblus
Tröja
Jacka
Klänning
T-shirt
Kavaj
Ankelboots
Linne
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Pullover
Skjorta
Cardigan
Klänning
Blus
Väska
Kappa
Knytblus
Väska
Skjorta
Kofta
T-shirt
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Bag
Pullover
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Jeans
Rosa kostymbyxor
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Tröja
Kjol
Grå kavaj
Klännning
15   228
35   412
45   444
40   401
46   447

Escape room film

Escape room film – på bio Spegeln i Malmö

Hej fina. Igår kväll vid femtiden mötte jag upp Anna på Espresso House för lite workshop och häng. Vi satt med datorerna och fixade lite grejer i WordPress som är plattformen vi båda bloggar på. Riktigt nördiga var vi ?. När klockan närmade sig åtta kände vi oss klara och blev sugna på mat och bio.

Vi hamnade på bio Spegeln i Malmö och bokade in oss för att se Escape room som är en film i genren skräck. Ingen av oss är särskilt modig när det kommer till skräckfilm så vi velade ett bra tag. Anna skulle ju köra hem ensam till Klågerup och jag skulle sova ensam. Risky haha. Men vi bestämde oss för att se den och det ångrar vi inte!:)

Escspe room film – recension

Escape Room handlar om några personer som lever helt olika liv men som alla får en inbjudan att vara med på utmaningen Escape room med chans att vinna pengar. De samlas på en plats där utmaningen enligt inbjudan skulle äga rum och ska vänta på att någon ska komma och informera dom om vad Escape room utmaningen innebär Plötsligt är de instängda och de inser att spelet redan börjat.

Jag har själv provat olika Escape Rooms men i filmen är det ett lite annorlunda Escape room de hamnat i kan man säga. En av dom är en van Escape Room spelare som verkligen tror att det är ett extra klurigt spel. En annan är skeptiskt och tror tidigt att det inte är ett vanligt Escape room utan ett spel på liv och död. Hon visar sig ha rätt.

Jag kan inte avslöja för mycket känner jag. Escape room kändes inte riktigt som en skräckfilm utan mer thriller / spänning. Det var lite som en mix av Saw och Final Destination. Rätt bra även om slutet efterlämnade många frågor. Lär bli en uppföljning. Den får vi se! 🙂

Bilder 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?