Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Väska
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Ankelboots
Klänning
Klänning
Pullover
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pullover
Kofta
Stickad klänning
Byxor
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Jeans
T-shirt
Väska
Väska
Skjorta
Skinnkjol
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Pälsjacka
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Linne
Pullover
Kappa
Kjol
Kofta
Skjortklänning
Kjol
Klänning
Väska
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Klännning
Klänning
Blus
Klänning
Väska
Kjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Cardigan
Klänning
Vit blus
Väska
Klänning
Slipover
T-shirt
Slingbacks
Jacka
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Bag
Blus
Tröja
Sneakers
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Cape
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Knytblus
Kostymbyxa
Tröja
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Knytblus
Kofta
Halsduk
T-shirt
Väska
Kofta
Pullover
Kavaj
Skjorta
Linne
Blus
Slacks
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Byxor
Väst
Klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kofta
Kofta
Basker
Linne
Kofta
Väska
Blus
30   257
44   385
40   399
45   446
37   410

Bästa frisör i malmö

Bästa frisör i Malmö

Hej fina. Bästa frisör i Malmö är helt solklart enligt mig Laila på Xperience Lailas Luxury Salon. Jag har gått hos henne ett bra tag nu och minns fortfarande första besöket när jag blev helt överväldigad över att man kunde få en sådan upplevelse hos en frisör.

Jag vet ingen som är så passionerad i sitt yrke som Laila är i frisöryrket. Hon har en förmåga att verkligen se vad olika människor passar bra och mindre bra i. Jag älskar att hon är helt brutalt ärlig också. Hon säger som det är och därefter är hon redo att satsa 110% (mer?) för att mitt hår, frisyr och look ska vara perfekt just för mig.

Mitt senaste besök hos Laila – min bästa frisör i Malmö

I torsdags hade jag tid hos Laila på Xperience Lailas Luxury Salon. De är verkligen ett så fint team där. Frisörerna Laila och Zoki och Ali the barber var på plats och alla hjälps åt. Ali serverade mig kaffe medan jag satt i de mysiga fåtöljerna och väntade tills jag hade min tid. Klockan fem var det min tur att slå mig ned i en av frisörstolarna.

Jag visste precis hur jag ville ha mitt hår. Jag saknade det blonda från i somras! Jag vet att det är vinter, jag är blekare, håret är torrare, men jag ville verkligen bli ljushårig igen så då fick jag bli det 🙂 Laila sa att mitt hår var väldigt torrt och topparna slitna. Jag erkände att jag slarvat lite med hårskötseln men lovade att jag ska ta tag i det ;). Man ska till exempel skölja håret två gånger med schampoo och sedan avsluta med balsam varje gång man tvättar det. Då jag duschar på morgnarna blir det lätt att man stressar och försöker tvätta håret så snabbt som möjligt men då påverkar det ju kvalitén sedan har jag förstått. Dags att ta tag i det igen!

 

Blonda slingor 

Vi började med att klippa bort slitna toppar och vi klippte även lite etapper längst fram så det ramar in ansiktet fint. Jag ville ju bli blond men Laila gör alltid slingor istället för att färga hela mitt hår. Det gör att det ljusa ser mer naturligt ut och dessutom blir det inte en ful utväxt lika snabbt.

Laila la i färgen och vi lät den verka ett bra tag. Jag fick sitta och ta det lugnt, sippra på en ny kopp cappuccino. Gott. Och som jag njöt av den lugna stunden för mig själv. Laila kom och tittade till mina slingor då och då och det tog rätt lång tid den här gången. När vi båda trodde att färgen verkat tillräckligt såg vi att det fortfarande var vissa partier som såg orange ut. Laila sa att även fast hon fick jobba över skulle hon aldrig släppa en kund om båda inte var 110% nöjd med resultatet. Så hon jobbade över för min skull. Så gullig!

Till slut såg det ut som att färgen tagit som vi ville. Vi sköljde och det såg riktigt bra ut. Nästa steg var att nyansera, få bort de gulare nyanserna genom att applicera lila-aktig nyanseringsfärg. Det som är så bra med Laila är att jag vet att det kommer att bli bra. Även om jag tyckte att slingorna såg gula ut efter första färgningen så visste jag att det skulle bli perfekt blond färg innan jag skulle lämna salongen.

 

Koden Marias blogg ger 25% rabatt !

Och hur blev resultatet då? Det blev precis som jag ville ha det. Kanske till och med bättre, helt perfekt.  Jag rekommenderar verkligen genuint er att besöka Xperience Lailas Luxury Salon, lätt bästa frisör i Malmö. Laila och hennes team gör allt och lite till för att du ska bli nöjd. Nästa gång ska jag försöka få med mig Carl så kan jag gå till Laila och bli klippt och han kan gå till Ali the barber 🙂 Lite som en date.

Vill du besöka Xperience så har jag dessutom ett superbra erbjudande till er. Ni får 25% rabatt första gången ni besöker salongen om ni uppger Marias blogg vid bokning. Ni skriver in Marias blogg i rutan Noteringar på bokningsformuläret på sajten. BOKA HÄR.  Bilder från hela processen och upplevelsen hos salongen nedan. Ha en underbar dag fina ni! 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?