Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Cardigan
Kavaj
Linne
Kavaj
Linne
Klännning
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Pullover
Klänning
Jeans
Byxor
Väska
Väska
Klänning
25   325
79   511
48   533
40   603
59   662

After Work på Malmö Live

God morgon fina ni. Igår efter jobbet hade jag tänkt vara hemma och ta det lugnt. Men så frågade min kollega Daniel om vi skulle köra After Work på Malmö Live och det lät ju trevligt så vi drog dit. Vi åkte först upp i hotellets Sky bar med utsikt över hela Malmö. Sedan drog vi vidare till baren Care of och sedan blev det middag på Eatery Social. Verkligen en after work på Malmö Live-området 🙂 Vi kikade även in MJS lite snabbt där Daniels vänner hängde. Jag tror jag var hemma vid tiotiden. Kul kväll!

Idag blir det en massa ärenden i stan och sedan lite fix här hemma. Ska möta upp Anna sen ikväll för middag och häng. Får se lite vad vi hittar på 🙂

Ha en underbar lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?