Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Linne
Kavaj
Väska
Pullover
Jeans
Byxor
Cardigan
Klännning
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Linne
Klänning
Klänning
Ankelboots
25   324
79   508
48   531
40   602
59   660

Date night och planer

Hej fina ni. Igår blev det en lång dag på jobbet. Ville avsluta en sak så jag gick från kontoret först halv sju. Carl var iväg och tränade (jag skippade det) så vi kunde äta tillsammans sen. Mys!

Idag blir det också en lång dag på kontoret men ska i alla fall hinna luncha och fota med Anna. Och ikväll är det ju även min och Carls date night. Eftersom han åker iväg imorgon och blir borta över helgen känns det extra bra att vi får till date night ikväll ❤️. Det är Carl som ska styra upp den här gången. Spännande 🙂 Jag har redan flera roliga planer för tiden som gräsänka. Imorgon ska jag till frisören och på lördag ska jag hänga med Anna.

Nu kaffe. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?