Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Kavaj
Linne
Klännning
Klänning
Klänning
Ankelboots
Väska
Jeans
Väska
Linne
Byxor
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
25   324
79   510
48   532
40   603
59   661

Jag vågade

Hej fina ni. Igår jobbade jag över lite för att hinna klart en grej jag påbörjat. Sedan tog jag mig till gymmet!:) Ett av mina nyårslöften är ju att våga mer och inte bry mig om vad andra eventuellt tycker och tänker till exempel när jag är på gymmet. Igår var alla maskiner upptagna inne i tjejgymmet så då tränade jag faktiskt i det öppna allmänna gymmet och det kändes bra. Brukar annars undvika det då jag tänker att alla muskelknuttar “äger” det utrymmet men det är ju helt fel att tänka så. Kändes bra att bara köra mitt där ute 🙂

Idag blir det också jobb och kanske gymmet igen faktiskt. Man får passa på när man inte har annat inplanerat.

Nu kaffe. Ha en fin dag 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?