Charlottas födelsedagsfest och lördagsplaner

Hej fina ni. Så skönt med helg och idag blev det sovmorgon för mig och Carl. Igår stressade jag lite från jobbet för att hinna till Emporia i ett ärende. Jag hann och det gick bra. Sedan hade jag någon timme hemma innan jag skulle bege mig till Charlotta som fyllde 31 och hade fest. Hon bjöd på tårta och bubbel. Jag kände Katy och Mira sedan tidigare men de andra om var där var nya ansikten. Kul 🙂

Vid halv tio åkte vi till Belle där Charlotta fixat ett drinkbord till oss. Då anslöt även Carl 🙂 Vi hade en superrolig kväll och vi hamnade även på Grand en sväng. Innan hemfärd blev det även ett stopp på Jalla Jalla där Carl köpte en kebabrulle och jag en halloumitallrik. Halloumifries är lite av min nya favorit när det kommer till snabbmat.

Stort grattis till min snälla och vackra Charlotta <3

Idag ska vi gå och handla en massa mat och även hämta ut ett överkast som vi beställt till sängen. Jag ska försöka visa er vår makeover av sovrummet idag eller imorgon. Vi är mycket nöjda! Blir nog jättebra med överkastet också. Ikväll har vi bokat bord på Lyran. Det är min julklapp till Carl. Har velat testa restaurangen länge så det ska bli spännande. Date night 🙂

Hoppas ni får en härlig lördag!

 Följ:
Share:

Kommentera