Annons: Shoppa min stil

Pullover
T-shirt
Klänning
Byxor
Linne
Tröja
Bag
Klänning
Pälsjacka
Väska
Halsduk
Väska
Klänning
Slacks
T-shirt
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Skjortklänning
Jeans
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Blus
Kappa
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Slingbacks
Kappa
Stickad klänning
Väska
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Tröja
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kappa
Byxor
Skjorta
Kofta
Basker
Pullover
Skjorta
Sneakers
Grå kavaj
Klänning
Skinnkjol
Linne
Knytblus
Kappa
Väska
Linne
Väska
Väska
Blus
Slipover
Kofta
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Klännning
T-shirt
Kofta
Cardigan
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Jacka
Kavaj
Väst
Blus
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Vit blus
Kofta
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Cape
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Ankelboots
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Knytblus
Kofta
Klännning
Kjol
Kofta
Skjorta
15   228
35   412
45   444
40   401
46   447

Randig knytblus

Randig knytblus

Hej fina. Det kan nog inte vara många av mina följare som missat att jag älskar knytblusar! Jag har använt det sedan jag var tonåring och jag tycker verkligen att en knytblus är ett plagg som aldrig blir omodern. Tycker att det är så snyggt med kostym med en knytblus istället för en vanlig blus eller skjorta.

Min senaste knytblus är en randig knytblus i blått och vitt. Där är själva knytbandet randigt precis som resten av blusen vilket jag tycker är superfint. Ni som läst Lokaltidningens modereportage där jag tipsar om modetrender 2019 kanske minns att jag lovade att sätta mer färg på min garderob i år och den här blusen ser jag som en färgklick i min annars väldigt svarta och vita garderob 🙂

Den här knytblusen i blå- och vitrandigt mönster tycker jag passar både på vår/sommar och vinter/höst. Allt handlar ju om vad man har till, hur man stylar den. Nu kör jag den som en del i en business outfit, med eller utan kavaj 🙂 I sommar tänker jag att jag kan ha den till till exempel vita shorts.

 

Randig knytblus

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?