14   112
47   299
2   150
24   247

Glad för inbjudan

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag. Igår efter jobbet tog jag mig till gymmet! Kändes mycket bra 🙂 Körde löpning och sedan cykling när mitt knä började protestera på löpbandet. Sedan gick jag hem och lagade poke bowl igen. Åt även poke bowl till lunch. Det har verkligen blivit en favoriträtt för mig, även nu vintertid. Så gott!

Idag blir det jobb och ikväll tänkte jag jobba med mitt företag. Ska försöka träna 1-2 gånger i veckan och fixa med det administrativa för företaget ett par timmar 1 dag i veckan. Carl är ju ofta iväg på kvällarna och kommer ibland lite senare än mig så då passar det perfekt.

Imorgon ska vi båda på en vinprovning som anordnas på Vibliotek i Malmö. Anna och Gracjan ska också dit. Det ska verkligen bli kul, blev så glad för inbjudan. Både jag och Carl är vinintresserade och skulle vilja lära oss mer så det är såklart superkul att gå på vinprovningar.

Nu kaffe och keso med kanal. Ha en fin dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?