Annons: Shoppa min stil

Klännning
Linne
Kjol
Kavaj
Klänning
Jeans
Väska
Byxor
Linne
Klännning
Linne
Kjol
Kavaj
Klänning
Jeans
Väska
Byxor
Linne
61   288
62   375
54   426
100   481
53   409

Vår söndag

Hej fina. Igår hade vi en liten fixardag där vi drog och handlade och städa lite här hemma. Vi bestämde oss för att göra hemmagjorda poke bowls till middag, så gott. Ni hittar recept på hemmagjord poke bowl här.

Senare på kvällen hade Carl volleybollträning och jag hade en lugn kväll här hemma där jag läste senaste Elle och började se en TV-serie på SVT som heter Mannen under trappan med Jonas Karlsson i huvudrollen. Det är ju så typiskt mig att börja se sådana där läskiga serier själv, självklart var jag rädd efteråt och drömde även mardrömmar inatt. När Carl kom hem vid halv tio såg vi en mer lättsam serie i alla fall.

Idag blir det jobb 8-17 och sedan ska jag ta mig till gymmet. Det har varit fullt upp på och utanför jobb i förra veckan så då blev det ingen träning. Dags att ta tag i det igen nu!  Vad hittar ni på denna vecka?

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?