Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Halsduk
Väska
Ankelboots
Kjol
Kavaj
Klänning
Satinkjol
T-shirt
Kappa
Tröja
Vit blus
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Knytblus
Linne
Väst
Blus
Kofta
Cardigan
Väska
T-shirt
T-shirt
Väska
Klännning
Pullover
Blus
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Kappa
Kavaj
Kappa
Klänning
Linne
Knytblus
Kofta
Skjorta
Byxor
Grå kavaj
Väska
Kostymbyxa
Pälsjacka
Klänning
Blus
Kofta
Skinnkjol
Väska
Väska
Slacks
Slingbacks
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Slipover
Linne
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Cape
Skjorta
Byxor
Basker
Byxor
Blus
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Jeans
Kofta
Kavaj
Kappa
Kjol
Kavaj
Skjorta
Pullover
Väska
Pullover
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Sneakers
Bag
Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Pullover
Klännning
Kappa
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
33   302
39   356
38   425
36   398
55   443

IPL Permanent hårborttagning i Malmö

IPL Permanent hårborttagning i Malmö – Blogginlägg i samarbete med No+Vello i Malmö

Hej fina. Något jag tycker är sjukt jobbigt är det här med att raka benen, särskilt på somrarna när man går barbent hela tiden och man (i alla fall jag) måste raka dem varje dag. Jag bryr mig egentligen inte om folk väljer att raka sina ben eller inte. Men personligen känner jag mig bekväm med icke håriga ben. Ska jag vara ärlig så är jag faktiskt riktigt nojig, framför allt ute bland folk. Om jag ser att jag missat att raka bort ett ynka hårstrå på benet känner jag mig obekväm och får för mig att alla runtomkring kollar konstigt på mig för att de ser det där ynka hårstrået. Rätt konstigt jag vet men det handlar ju om ens egen känsla.

Jag har testat hårborttagningskräm och att vaxa benen men även de behandlingarna måste man ju göra rätt ofta. Därför bestämde jag mig för att testa IPL permanent hårborttagning i Malmö på salong No+Vello.  Min tanke är att ni ska få följa med mig på den här “resan” med permanent hårborttagning på mina ben. För att ge er en så verklig bild som möjligt känner jag att jag ju måste visa er mina håriga ben, hur de såg ut före behandlingens start när jag “sparat” ut håret i en vecka. Jag har ju själv stört mig på Tv-reklam för rakblad där kvinnor ligger och rakar redan helt släta ben så 😉

 

IPL permanent hårborttagning i Malmö

Förra veckan var jag då på min första behandling IPL Permanent hårborttagning i Malmö. Joanna mötte mig i salongens reception och jag fick fylla i en blankett om min hälsa, hud och hår. Professionellt! Det känns så tryggt att göra IPL permanent hårborttagning hos just No+Vello då de är världsledande på denna behandling. IPL permanent hårborttagning är dessutom den mest effektiva och minst smärtsamma behandlingen för att ta bort hår. Oftast krävs 5-7 behandlingar innan man uppnår ett permanent resultat och Joanna trodde att det skulle behövas något sådant för mig. Jag har rätt mörka hårstrån och det är visst bra för effekten på en sådan här behandling.

No+Vello IPL behandling är baserad på modern teknik som ger snabba impulser med högintensivt ljus på området som ska behandlas. Både jag och Joanna hade skyddsglasögon för att inte riskera att skadas av ljuset. Ljusenergin omvandlas till värme som förstör hårsäcken ner till roten (skaftet), för att hämma framtida hårväxt.

När jag la mig på britsen började Joanna att lägga ispåsar på mitt vänstra ben. Det fungerar som bedövning när man ska göra IPL permanent hårborttagning. För vissa gör det lite ont men för de flesta känns behandlingen inte alls. För mig gjorde det inte alls ont, det kittlade till lite ibland men inte mer. På mitt högra ben använde vi en gel som kylande bedövning och den fungerade minst lika bra.

 

Resultatet efter min första behandling

Efter en behandling IPL Permanent hårborttagning brukar 30-40% av håret falla bort men kan det ta 2-3 veckor innan resultatet syns. Jag tycker mig se att vissa områden har mindre hår än före behandlingen så det ska bli spännande att se hur det fortsätter. Jag har redan bokat in nästa behandling om några veckor. Ni får en update om resultatet då 🙂

Vill du testa IPL permanent hårborttagning rekommenderar jag varmt världsledande No+Vello som i Sverige finns i Malmö, Lund, Södertälje och även Göteborg från och med april 🙂 Kul att ni redan är flera läsare som besökt No+Vello och nämnt min blogg vid besöket 🙂 Ni får gärna berätta för mig vad ni tyckte!

Ha en underbar kväll mina vänner!Följ:

Kommentera


Söker du efter något?