Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Blus
Kavaj
Väst
Väska
Kavaj
Kofta
Cape
Kostymbyxa
Väska
Byxor
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Byxor
Klänning
Väska
Blus
Kavaj
Knytblus
Linne
Pullover
Kjol
Kofta
Satinkjol
Kjol
Väska
Blus
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Väska
Linne
Klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Kappa
T-shirt
Cardigan
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Klänning
Byxor
Slipover
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Slingbacks
Väska
Kappa
Slacks
Kjol
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Pullover
Klännning
Knytblus
Sneakers
Jeans
Pullover
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Vit blus
Kofta
Tröja
Halsduk
Kofta
Kappa
Blus
Kavaj
Knytblus
Väska
Kjol
Kofta
Bag
T-shirt
Väska
Basker
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kavaj
Linne
Skinnkjol
Klänning
Pälsjacka
Klännning
Klänning
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
21   121
39   281
38   416
36   397
55   439

Restaurang Quan i Malmö

Restaurang Quan i Malmö
Recension av gårdagens middag på nya restaurang Quan i Malmö

Hej fina. Igår vid åttatiden mötte jag upp Charlotta på MJS för ett glas bubbel. Halv nio hade vi bord på restaurang Quan i Malmö som ligger mitt emot. Det kändes väldigt spännande att testa restaurang Quan i Malmö då jag hört mycket bra om den. Vi kom dit och fick ett bra intryck då det var mycket folk, en mysig miljö och det doftade gott om maten.

Restaurang Quan i Malmö är en är en asiatisk restaurang med en mix av det koreanska, japanska och kinesiska köket. De serverar mindre rätter som man gärna får dela med varandra. Vi valde att dela på sex olika rätter där vi började med edamamebönor som verkligen är så goda som snacks. Vi valde också att beställa yellow tail sashimi, en vit fisk som var gott kryddad med koriander, jalapenos med mera. Vår tredje rätt var tuna tataki och det var nog favoriten för mig. Så god verkligen!

Sedan beställde vi också spicey shrimp tempura men den innehöll gluten så den fick Charlotta ha för sig själv. Jag fick desto mer av shake no sake som var grillad lax med sake, syrad rödlök med mera. Jättegott! Vårt sista val var beef cheddar roll som var entrecoterullader med cheddarost, purjolök med mera. Denna var nog min favorit nummer två. Vi beställde även in en efterrätt men jag var faktiskt redan för mätt då men det såg väldigt gott ut 🙂

Vi är mycket nöjda med vår middag på restaurang Quan i Malmö. Lär garanterat bli fler besök där! Ett plus att det ligger så centralt också.  Efter vår middag på restaurang Quan i Malmö valde vi att gå till Bastard för ett sista glas bubbel innan hemgång. Det var verkligen en trevlig kväll som alltid när vi är ute tillsammans. Carl hade också haft det trevligt med grabbarna i Köpenhamn.

Ha en underbar söndag alla ni som läser!

 

Bilder från restaurang Quan i Malmö
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?