Annons: Shoppa min stil

Kofta
Tröja
Kappa
Byxor
Knytblus
Kappa
Kofta
Vit blus
Blus
Klänning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Linne
Klänning
Klänning
örhängen
Tröja
Jacka
Klänning
T-shirt
Kjol
Kavaj
Slipover
Väska
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Väst
Kappa
Skinnkjol
Bag
Stövel
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Byxor
Kavaj
Skjorta
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Tröja
Byxor
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Blus
Kavaj
Stickad klänning
Blus
Pullover
Klänning
Knytblus
Linne
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Slacks
Kofta
Kjol
Boots
Kavaj
Väska
Klänning
Cape
Kofta
Pullover
Blus
Kofta
Kappa
Ankelboots
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Klänning
Slingbacks
Kappa
Skjortklänning
T-shirt
Väska
Klännning
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Kappa
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kappa
Väska
Klänning
Jacka
Kofta
Kofta
Halsduk
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Kofta
Halsduk
Cardigan
Skjorta
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Basker
Klänning
Klännning
Pullover
Väska
Kjol
Pullover
Klänning
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Väska
Sneakers
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Jeans
Linne
Klänning
39   327
43   406
49   377
55   510
24   470

Kökshandtag på nätet

Kökshandtag på nätet – blogginlägg i samarbete med Frontapply.se

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Fredag och allt! Jag ska strax iväg till ett möte men är hemma och äter lite snabbt och passar på att blogga. Idag vill jag tipsa om en webbutik som heter Frontapply.se. Det är en stor butik som säljer kökshandtag på nätet. Utöver kökshandtag erbjuder de även knoppar och dörrhandtag.

De har över 1000 produkter i sitt sortiment och deras ambition är att med hjälp av köpguider och shopfilter förenkla valet av beslag till kök, badrum och möblerna man som konsument älskar.

Jag är väldigt intresserad av inredning och vill inte köpa något som om inte känns hundra procent rätt för just vår lägenhet. Man spenderar ju mycket tid i köket både med varandra och med vänner så där vill man verkligen trivas med inredningen. Vi gillar väldigt enkla och stilrena kökshandtag och har valt några raka i en rostfri look. Beroende på vilka färger man har i övrigt i köket vill man ju att det ska kännas som att det passar ihop.

Nedan hittar ni några kökshandtag jag spanat in hos Frontapply som är i samma stil som de vi valt att ha här hemma. Hitta rätt kökshandtag för ditt hem på sajten Frontapply.se. Genom den enkla sorteringsfunktionen får du hjälp med att sortera på CC-mått, utförande och finish.

Kökshandtag på nätet från Frontapply.se

Detta kökshandtag 0143 är väldigt likt de vi har på våra köksluckor och är en av de populäraste och en av storsäljarna i Europa. De finns i flera olika looks som alu-look, borstad mässing, koppar, krom, svart och vitt. De finns i fyra olika storlekar och är supersnygga för både köksskåp och kökslådor.

 

kökshandtagEn annan modell och färg på kökshandtag hos Fronapply.se som jag gillar är detta i en speciell form. Detta kökshandtag heter Sun och har också en rostfri look som jag gillar. Den brukar beskrivas som stram, modern funkis. Fungerar både vertikalt och horisontellt 🙂

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?