Vår date night och tecken på stress

God morgon finingar. Jag drömde sådana jobbiga mardrömmar inatt. Drömmar som tyder på att jag är stressad och glömmer saker. Drömde bland annat att jag var ute på en resa och sedan när jag skulle åka hem och hade kommit till flygplatsen upptäcker jag att jag glömt min resväska på hotellrummet. Det fanns ingen tid att åka tillbaka och hämta den. Så jobbigt!

Igår hade jag och Carl en mysig kväll där vi lagade kyckling och sötpotatis i ugn med guacamole. Så gott! Carl fick lägga sig rätt tidigt då han skulle upp och jobba klockan 4.30 (!!!) imorse. Helt sjukt tidigt men på hans jobb är det vissa som jobbar natt, andra tidiga morgnar, andra vanliga kontorstider som han oftast gör.

Det kändes ju lite som sovmorgon för mig i alla fall som klev upp 06.10. Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Ha en fin dag 🙂

Följ:
Share:

Kommentera