Bloggträff på Kasai i Malmö

Bloggträff på Kasai i Malmö

Hej fina. Igår efter jobb blev jag upphämtad av Anna och Linda då vi planerat in en bloggträff på Kasai i Malmö. Väl där anslöt även Therese. Vi skulle testa en ny Early Bird Menu på Kasai som består av sex olika rätter. Jag körde glutenfritt och Linda vegetariskt men annars kunde vi äta hela menyn.

Early Bird Menu är en ny meny hos Kasai i Malmö med både kyckling, sushi och annat gott. Nu januari ut kör de dessutom specialpris på menyn, endast 325 SEK för sex rätter. Jag lovar att man får rejält mycket mat och det var verkligen gott. Min favorit var nog sushi-rätten.

Det är alltid lika kul att träffa mina blgogtjejer. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Man blir kanske lite nördiga tillsammans med bloggsnacket. Dessutom får jag verkligen en inblick i hur det är att ha småbarn. Det verkar vara fullt upp minst sagt =) Får se när vi hinner ha nästa bloggträff. Hoppas snart!

Idag väntar jobb, blir en heldag på kontoret. Inga planer efter jobb och det känns så skönt faktiskt. Hoppas ni får en underbar tisdag! Nedan en massa bilder från gårdagens middag på Kasai i Malmö.

 


Följ:
Share:

Kommentera