Spänd och uppe i varv

God morgon fina ni. Jag sov så himla dåligt inatt faktiskt. Kände mig liksom spänd över bröstet, helt uppe i varv. Nu börjar jag komma ner i varv igen men det är verkligen jobbigt att inte kunna slappna av när man vill och behöver.

Tänkte berätta lite om vår söndag. I lördags handlade vi en massa för att kunna göra vår egen sänggavel och det blev vårt söndagsprojekt att snickra ihop allt. Det gick mycket bra, Carl är verkligen grym på sådant där och jag var glad över att kunna hjälpa till då och då. Jag tänkte att jag senare när allt är klart gör ett eget blogginlägg hur man steg för steg kan göra sin egen sänggavel.

Vi hade även bokat in en snabb fika med Anna och Gracjan så vi kom ut en liten sväng under sena eftermiddagen. Kul. Sedan drog Carl iväg till Köpenhamn för att se handboll. Tanken var att jag skulle med men matchen var så sent så jag kände att jag hellre är hemma och tar det lugnt. Är ju inte överdrivet intresserad av sport 😉

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

 

 


 
Annons:

 

Följ:
Share:

Kommentera