Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Vit blus
Slingbacks
Kjol
Cape
Väska
Byxor
Klänning
Blus
Knytblus
Klänning
Skjorta
Skjorta
Blus
Plisserad kjol
Slipover
Väska
Klänning
Tröja
Knytblus
Blå knytblus
Skjorta
Slipover
Linne med spets
T-shirt
Sandaler
Trench coat
Cardigan
Klänning
Kjol
Kjol
Klänning
Grön klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Gucciskärp
Grå kavaj
Topp
Body
Boots
Skjorta
Skjorta
Kjol
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Linne
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Kofta
Byxor
Kavaj
Tröja
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Slipover vit
Kofta
Blus
Klänning
Cardigan
Slipover
Kappa
Kjol
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Slipover
Väska
Kavaj
Klännning
Kjol
Kjol
Klänning
Blus
Klänning
Cape
T-shirt
Kofta
T-shirt
Basker
Väska
Väska
Kofta
Manolo Blahnik
Kappa
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kappa
Väska
Skinnkjol
Topp
Byxor
Kavaj
Kjol
tröja
Kavaj
Pullover
T-shirt
Pullover
Plisserad kjol
Satinkjol
Klänning
Linne
Väska
Klänning
T-shirt
Kjol
Bag
Svarta jeans
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Pullover
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Klännning
Väska
Kavaj
Tröja
Tweedklänning
Linne
Kavaj
Kappa
Väska
Linne
Kavaj
Linne
klänning
Jacka
Kjol
Stövel
Pullover
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Blå klänning
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Jeans
Kjol
Slacks
Väska
Knytblus
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Kofta
Tröja
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
Skjortklänning
Tweedkavaj
Kavaj
Klänning
Väst
Klänning
Klänning
Knytblus
tröja
Tröja
Klänning
Klänning
Kostymbyxa
Blus
Halsduk
Byxor
Satinkjol
Kavaj
Sneakers

Plisserad kjol och stylingtips

Plisserad kjol – blogginlägg i samarbete med NA-KD

Hej fina. Nu har den plisserade kjolen varit en trend under en tid och det är verkligen ett plagg som jag älskar! Jag har en plisserad kjol från webbutiken NA-KD som är en enkel svart med resår i midjan och som går lite längre ner på benet. Gillar även att den har så fint fall vilket inte alla plisserade kjolar jag testat haft. Så snygg tycker jag!

Något jag verkligen gillar med den plisserade kjolen är att man kan styla den på så många sätt. Jag har ju verkligen en klassisk stil och har hittat flera sätt att styla den på med olika plagg och accessoarer. Nedan presenterar jag tre olika sätt att styla den plisserade kjolen.

 

Plisserad kjol – all black look


Min absoluta favoritfärg inom mode är svart. Jag älskar helsvarta outfits och tycker inte alls att det är tråkigt. Man kan ju mixa olika material och styla med olika accessoarer för att skapa variation och få en snygg roligare helhet, trots enfärgat. Här stylar jag en plisserad kjol från NA-KD med svarta höga pumps, en svart handväska med axelrem samt annorlunda snygga gulddetaljer från NA-KD, svart topp och svart kavaj.

 

Plisserad kjol – från kontoret till mingletJag älskar outfits som funkar för alla möjliga tillfällen. Outfits som är snygga och samtidigt praktiska. Den här looken med plisserad kjol och randig skjorta i svart och vitt är perfekt för mig och det liv jag lever. Det är många gånger jag spenderar hela dagarna på kontoret och därifrån sedan går direkt till mingel och andra evenemang. På kontoret funkar denna outfit som den är eller så kan man enkelt ha en kavaj över för en ännu mer business look. När man sedan drar direkt till en after work eller annat event funkar looken också, med den snygga väskan med gulddetaljerna som accessoar.

 

Plisserad kjol – casual look


Här har jag skapat en casual look med plisserad kjol och en beige stickad tröja från NA-KD. Avslappnad men ändå en supersnygg outfit tycker jag. Jag älskar att styla både klänningar och kjolar med stickade tröjor. På det sättet får man ju så mycket mer användning för plaggen när man kan styla den på olika sätt så de passar för olika tillfällen.

 

För mig är en plisserad kjol ett favoritplagg och en investering till basgarderooben. Ett stilsäkert och tidlöst plagg. Jag tycker att denna plisserade kjol från NA-KD har perfekt längd och den har dessutom ett väldigt förmånligt pris, endast 349 SEK.

Hur skulle du styla den plisserade kjolen?

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?