Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Bag
T-shirt
Sneakers
Tröja
Basker
Kjol
Kofta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kappa
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Kappa
Klänning
T-shirt
Skjorta
Tröja
Klänning
Kappa
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Blus
Pullover
Väska
Grå kavaj
Klänning
Linne
Väska
Linne
Byxor
Ankelboots
Cardigan
Jeans
Kofta
Cape
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Kjol
Kavaj
Slingbacks
Väska
Väska
Byxor
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Väska
Vit blus
Knytblus
Väska
Kappa
Kappa
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Linne
Pälsjacka
Klänning
Klännning
Blus
Väska
Väska
T-shirt
Klännning
Blus
Väska
Kofta
Kjol
Stövel
T-shirt
Klänning
Tröja
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Jacka
Skjorta
Klänning
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Satinkjol
Pullover
Kofta
Slipover
Väst
Klänning
Byxor
Kjol
Kavaj
Pullover
Blus
Slacks
Pullover
T-shirt
22   330
43   401
51   450
38   399
30   408

Plisserad kjol och stylingtips

Plisserad kjol – blogginlägg i samarbete med NA-KD

Hej fina. Nu har den plisserade kjolen varit en trend under en tid och det är verkligen ett plagg som jag älskar! Jag har en plisserad kjol från webbutiken NA-KD som är en enkel svart med resår i midjan och som går lite längre ner på benet. Gillar även att den har så fint fall vilket inte alla plisserade kjolar jag testat haft. Så snygg tycker jag!

Något jag verkligen gillar med den plisserade kjolen är att man kan styla den på så många sätt. Jag har ju verkligen en klassisk stil och har hittat flera sätt att styla den på med olika plagg och accessoarer. Nedan presenterar jag tre olika sätt att styla den plisserade kjolen.

 

Plisserad kjol – all black look


Min absoluta favoritfärg inom mode är svart. Jag älskar helsvarta outfits och tycker inte alls att det är tråkigt. Man kan ju mixa olika material och styla med olika accessoarer för att skapa variation och få en snygg roligare helhet, trots enfärgat. Här stylar jag en plisserad kjol från NA-KD med svarta höga pumps, en svart handväska med axelrem samt annorlunda snygga gulddetaljer från NA-KD, svart topp och svart kavaj.

 

Plisserad kjol – från kontoret till mingletJag älskar outfits som funkar för alla möjliga tillfällen. Outfits som är snygga och samtidigt praktiska. Den här looken med plisserad kjol och randig skjorta i svart och vitt är perfekt för mig och det liv jag lever. Det är många gånger jag spenderar hela dagarna på kontoret och därifrån sedan går direkt till mingel och andra evenemang. På kontoret funkar denna outfit som den är eller så kan man enkelt ha en kavaj över för en ännu mer business look. När man sedan drar direkt till en after work eller annat event funkar looken också, med den snygga väskan med gulddetaljerna som accessoar.

 

Plisserad kjol – casual look


Här har jag skapat en casual look med plisserad kjol och en beige stickad tröja från NA-KD. Avslappnad men ändå en supersnygg outfit tycker jag. Jag älskar att styla både klänningar och kjolar med stickade tröjor. På det sättet får man ju så mycket mer användning för plaggen när man kan styla den på olika sätt så de passar för olika tillfällen.

 

För mig är en plisserad kjol ett favoritplagg och en investering till basgarderooben. Ett stilsäkert och tidlöst plagg. Jag tycker att denna plisserade kjol från NA-KD har perfekt längd och den har dessutom ett väldigt förmånligt pris, endast 349 SEK.

Hur skulle du styla den plisserade kjolen?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?