Llama i Köpenhamn

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Igår efter jobb tog jag tåget över till Köpenhamn för after work med Carl, Frida och Niklas. Vi samlades på Bar25 som låg väldigt centralt nära Kongens Nytorv. Där drack vi ett glas men eftersom det var väldigt lite folk där valde vi att gå vidare efter en stund. Vi kände att vi började bli hungriga och Carl hade tog oss till trevliga Llama i Köpenhamn som är en latinamerikansk och mexikansk restaurang.

Vi hade tur som fick ett bord för fyra på Llama i Köpenhamn, det verkade vara ett riktigt poppis ställe. Så härlig miljö och stämning. VI valde deras nio rätters meny där vi fick dela på olika smårätter som kom in tre och ibland två i taget. Jag älskar ju plockmat så det passade mig perfekt. I stort sett allt var dessutom helt glutenfritt.

Vi fick en massa rätter som ceviche, tonfisktartar, olika tacos och en massa annat gott. Mycket smakrikt och mycket koriander. Mums! Vi hade verkligen en trevlig kväll och jag kan verkligen rekommendera Llama i Köpenhamn. Maten, milön, personalen. Så bra!

Det var verkligen kul att träffa Frida och Niklas för det var så himla längesedan sist. Vi hade en massa att ta igen och uppdatera varandra om. Efter middagen på Llama i Köpenhamn drog vi vidare till en sådan där riktig dansk pub där det var mörkt och man fick röka inomhus. Vi lyckades hålla oss ifrån röken som tur var! 🙂 Mycket trevlig kväll. Får göra om det snart!

Nedan en massa bilder från kvällen. Tyvärr var det inget visare fotoljus där inne.

 

Bilder från Llama i KöpenhamnFölj:
Share:

Kommentera