Vi skapade kaos

God morgon fina ni. Igår efter jobbet möttes jag och Carl vid ICA och vi handlade tillsammans till kvällens date night. Han är så gullig som kollat en massa paleorecept till oss för att vi ska kunna äta mer samma sak och testa nya spännande recept fastän jag kör den här dieten. Sedan får ju han lägga till pasta, ris, bröd m.m. till sig.

Igår lagade vi tacos och gjorde en kryddblandning själva utan en massa socker och tillsatser. Mycket gott. Dock lyckades vi skapa en massa kaos när jag först tappade en box rött vin på golvet så kartongen och plastpåsen inuti gick sönder så det rann ut en massa rött vin på vårt golv. Sedan råkade vi även hälla ut en massa hallon över hela köksgolvet när vi skulle göra smoothies till efterrätt…

Mysig kväll ändå <3 Idag blir det jobb och flera möten. Efter jobb ska jag träffa Anna och gå på bio 🙂 Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera