Välgörande ändamål

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er idag. Igår blev det en heldag på kontoret med flera möten. Efter jobb hade jag tänkt träna men så passade jag på att hämta ut paket på andra sidan stan istället. Sedan hade klockan blivit halv sju och jag ville äta middag med Carl så då gick jag hem. Vi lagade kycklingwok som jag åt med grönsaker och Carl med ris.

Härom kvällen tittade jag lite på Cancergalan som gick på TV och då bestämde jag mig för att bli månadsgivare till cancerfonden. Jag tror vi alla känner flera som gått bort i cancer, eller har eller haft cancer. Känns bra att kunna stötta på något sätt. Jag ska även månadsvis börja stötta en hjälporganisation som jobbar internationellt med att rädda liv. Ska kolla vilken som verkar bäst, där mest pengar når de drabbade. Tidigare har jag skänkt lite då och då.

Önskar er en fin dag <3

 

Följ:
Share:

Kommentera