Redan misslyckats

Hej fina. Igår tog jag mig till gymmet efter jobbet, kändes mycket bra. Nu efter helgen är jag tillbaka till Paleo-dieten också. Det var lite roligt för jag har ju lovat Anna att vi tillsammans ska köra ett sockerfritt år och hon bloggade om att vi gör det tillsammans. MEN jag har ju redan misslyckats med det löftet då jag åt dessert på festen i lördags. Så jag klarade sockerfritt i fyra dagar haha.

Då jag är en livsnjutare passar det inte riktigt att vara för sträng med dieter. Paleo sön-tors passar mig bra. Man får vara lite flexibel så att man inte missar en massa godsaker i livet 🙂 Sedan får man kanske inte unna sig hela tiden.

Idag blir det jobb 8-17 och sedan tänkte jag försöka ta mig till gymmet igen. Ska försöka hämta ut ett paket också. Men först frukost, eller ja, det blev bara kaffe idag. Ha en underbar dag!

 


Annons:

 

Följ:
Share:

Kommentera