Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
Kavaj
Pullover
Väska
Kjol
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Tröja
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Blus
örhängen
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
Blus
Halsduk
Skjortklänning
Skjorta
Klänning
Pullover
Kjol
T-shirt
Stövel
Kofta
Klänning
Kjol
Kappa
Kavaj
Klännning
Slipover
Kjol
Sneakers
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Basker
Klänning
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Tröja
Kofta
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Slacks
Kofta
Cape
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kappa
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Klänning
Linne
Knytblus
Väska
Kappa
Kappa
Tröja
Klänning
Knytblus
Kostymbyxa
Blus
Skjorta
Jacka
Boots
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Bag
Byxor
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Kofta
Kjol
Blus
Byxor
Kappa
Klänning
Klänning
Väska
Halsduk
Pullover
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väst
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Klänning
Linne
Jacka
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Slingbacks
Kofta
Väska
Linne
Byxor
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Klännning
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Väska
Cardigan
Vit blus
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Knytblus
Kofta
Jeans
29   196
41   361
41   456
44   476
50   393

Redan misslyckats

Hej fina. Igår tog jag mig till gymmet efter jobbet, kändes mycket bra. Nu efter helgen är jag tillbaka till Paleo-dieten också. Det var lite roligt för jag har ju lovat Anna att vi tillsammans ska köra ett sockerfritt år och hon bloggade om att vi gör det tillsammans. MEN jag har ju redan misslyckats med det löftet då jag åt dessert på festen i lördags. Så jag klarade sockerfritt i fyra dagar haha.

Då jag är en livsnjutare passar det inte riktigt att vara för sträng med dieter. Paleo sön-tors passar mig bra. Man får vara lite flexibel så att man inte missar en massa godsaker i livet 🙂 Sedan får man kanske inte unna sig hela tiden.

Idag blir det jobb 8-17 och sedan tänkte jag försöka ta mig till gymmet igen. Ska försöka hämta ut ett paket också. Men först frukost, eller ja, det blev bara kaffe idag. Ha en underbar dag!

 


Annons:

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?