Annons: Shoppa min stil

Pullover
Satinkjol
Tröja
Pullover
Väska
Stickad klänning
Kjol
Väska
Väska
Halsduk
Grå kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Slipover
Kjol
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Slingbacks
Väska
Cape
Knytblus
Klänning
Kappa
Tröja
Kofta
Väska
Kofta
Sneakers
T-shirt
Väska
Skjorta
Klännning
Kofta
Pullover
Manolo Blahnik
Väska
Vit blus
T-shirt
Kofta
Skjorta
Byxor
Kofta
Kofta
Kavaj
Linne
Klänning
Basker
Slacks
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Kjol
Kofta
Kappa
Skinnkjol
Kofta
Cardigan
Ankelboots
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Pullover
Kostymbyxa
Boots
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Knytblus
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Väst
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Byxor
T-shirt
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kappa
Väska
Byxor
Skjortklänning
Pälsjacka
Skjorta
Kappa
Byxor
Bag
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Kofta
Väska
Jeans
Skjorta
Kavaj
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Stövel
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Linne
Knytblus
Tröja
Klännning
T-shirt
Kofta
Väska
T-shirt
Skjorta
Blus
118   221
67   328
42   336
66   459
30   403

Redan misslyckats

Hej fina. Igår tog jag mig till gymmet efter jobbet, kändes mycket bra. Nu efter helgen är jag tillbaka till Paleo-dieten också. Det var lite roligt för jag har ju lovat Anna att vi tillsammans ska köra ett sockerfritt år och hon bloggade om att vi gör det tillsammans. MEN jag har ju redan misslyckats med det löftet då jag åt dessert på festen i lördags. Så jag klarade sockerfritt i fyra dagar haha.

Då jag är en livsnjutare passar det inte riktigt att vara för sträng med dieter. Paleo sön-tors passar mig bra. Man får vara lite flexibel så att man inte missar en massa godsaker i livet 🙂 Sedan får man kanske inte unna sig hela tiden.

Idag blir det jobb 8-17 och sedan tänkte jag försöka ta mig till gymmet igen. Ska försöka hämta ut ett paket också. Men först frukost, eller ja, det blev bara kaffe idag. Ha en underbar dag!

 


Annons:

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?