14   106
47   297
2   148
24   247

Sista dagen i Stockholm

Hej fina. Måndag igen och nu är det ny arbetsvecka. När man är iväg på helgen känns det verkligen på ett helt annat sätt att man är ledig. Helgen känns liksom längre för att man upplever mer. Den här veckan blir det alla dagar på kontoret och jag har inte heller så mycket inbokat efter jobb. Dyker nog upp en del saker 🙂

Stockholm var verkligen härligt! Vi var alla rätt trötta igår men vi åt frukost och gick sedan ut på stan. Det är mysigt att strosa runt men jag tror att vi var lite för trötta för att njuta fullt ut av Stockholm och allt staden har att erbjuda. Vi får komma tillbaka snart! Innan vi alla åkte hem fikade vi på NK. Resan hem gick bra och vi var i Malmö vid tiotiden.

Nu frukost och nyhetsmorgon. Ha en underbar start på veckan!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?