Karins 70-årsfest i Stockholm

Hej fina. Den här helgen har vi, och även min mamma, pappa och bror, varit i Stockholm för att fira vår släkting Karin som fyllt 70 år. Hon var på min 30-årsfest i somras och berättade då att hon också skulle ha födelsedagsfest så detta har vi sett fram emot sedan dess 🙂

Man kan kanske tro att en 70-årsfest inte är så livad men när det är Karin som fyller 70 kunde man ändå vara säker på att det skulle bli en storslagen fest. Och det blev det verkligen! 🙂 Karins 70-årsfest anordnades i konstnärsklubbens lokaler i centrala Stockholm och det var verkligen en pampig miljö att ha en fest på! Högt i tak och fina konstverk att beskåda.

Vi var väldigt många gäster på plats, ungefär lika många som på min 30-årsfest om inte mer? Det var personer i alla åldrar, blandat släkt och vänner. Jag hamnade vid ett mycket trevligt bord, bland annat vid min amerikanska brylling Anna som åkt långt för att fira sin faster:) Det bjöds på en trerätters middag och under middagen hölls också en massa fina tal. Både Anna och min pappa höll tal till Karin. Det var lite roligt när Karin i ett av talen lyftes fram som en som alltid går i högklackat, även inomhus, gärna ersätter kaffe med Champagne med mera. Stor igenkänning där 😀

Efter middagen blev det mer mingel och sedan dans. Tiden gick verkligen snabbt och plötsligt hade klockan blivit två. Ett tecken på en riktigt bra och rolig fest när man helt tappar tidsuppfattningen =)

Tack Karin för en fantastisk fest och stort grattis!!


Följ:
Share:

Kommentera