Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kavaj
Linne
Linne
Klännning
Byxor
Jeans
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Linne
Linne
Klännning
Byxor
Jeans
Kjol
23   166
57   304
54   381
100   472
53   400

Weekend i Stockholm

Weekend i Stockholm

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er idag. Igår tog jag mig till gymmet igen! Känns riktigt bra. Har även handlat hem en massa paleovänliga matvaror så nu är jag på gång. Får se hur länge det varar haha, men än så länge känns det bra 🙂

Idag för på förmiddagen blir det kontoret och möten och sedan blir det jobb på tåg under eftermiddagen. Jag och Carl ska nämligen gå på min släktings 70-årsfest så det blir som en liten weekend i Stockholm. Ska bli himla mysigt!

Under får weekend i Stockholm ska vi bo på Hotel C Stockholm, ett hotell som bland annat har en ice bar. Kostar dock att besöka den även för oss boende så får se hur vi gör med det. Låter lite häftigt 🙂

Nu frukost! Ett litet nyårslöfte för mig det här med att börja äta frukost. Idag blir det keso med bär. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?