Hudvård rutin steg 1

Hudvård rutin steg 1

Hej fina. Ett ganska nytt intresse för mig är hudvård. Dels har jag influerats av min vän Anna, dels har jag lärt mig en massa av skönhetssalongen No+Vello som jag går till och sedan har jag upptäckt en Facebookgrupp som heter Badrumsskåpet där man lär sig massor!

Jag tänkte dela med mig av min hudvård rutin steg 1 i detta blogginlägg. Steg 1 i min hudvårdsrutin är rengöringskräm. Man kan använda rengöringskräm för att få bort smink, smuts, svett, talg som man ofta samlar på sig under dag och natt. Just nu använder jag en rengöringskräm från Riya Naturals som har konsistens som en lotion. Jag masserar in den i huden och sköljer sedan med vatten.

Denna rengöring / cleanser från Riya Naturals är bland annat berikad med acai och gojibär och som innehåller mycket antioxidanter och vitaminer. Alla produkter från Riya Naturals är dessutom veganska och cruelty-free.

Ni kan köpa denna rengöring före 299 SEK här: Riya Naturals Cleanser

hudvård rutin steg 1


Annons:

Följ:
Share:

Kommentera