Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Cape
Skjorta
Väska
Pullover
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Byxor
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Jeans
Linne
Klänning
Pullover
Blus
Skjortklänning
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Basker
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Väska
Byxor
Kavaj
Cardigan
Väska
Bag
Tröja
Blus
Skjorta
Kofta
Kappa
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Satinkjol
Tröja
Linne
Blus
Pälsjacka
Kappa
Väst
Jacka
Väska
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kofta
Slacks
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Byxor
Klänning
Tröja
Klänning
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Pullover
Skinnkjol
Klänning
Stövel
Kjol
Skjorta
Kjol
Sneakers
Byxor
Grå kavaj
Klännning
Knytblus
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Kjol
Halsduk
Vit blus
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Knytblus
Knytblus
Klänning
Slipover
Klännning
Slingbacks
Linne
Kappa
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Blus
Kostymbyxa
T-shirt
Kavaj
Väska
Kofta
22   327
43   400
51   450
38   399
30   408

Hudvård rutin steg 1

Hudvård rutin steg 1

Hej fina. Ett ganska nytt intresse för mig är hudvård. Dels har jag influerats av min vän Anna, dels har jag lärt mig en massa av skönhetssalongen No+Vello som jag går till och sedan har jag upptäckt en Facebookgrupp som heter Badrumsskåpet där man lär sig massor!

Jag tänkte dela med mig av min hudvård rutin steg 1 i detta blogginlägg. Steg 1 i min hudvårdsrutin är rengöringskräm. Man kan använda rengöringskräm för att få bort smink, smuts, svett, talg som man ofta samlar på sig under dag och natt. Just nu använder jag en rengöringskräm från Riya Naturals som har konsistens som en lotion. Jag masserar in den i huden och sköljer sedan med vatten.

Denna rengöring / cleanser från Riya Naturals är bland annat berikad med acai och gojibär och som innehåller mycket antioxidanter och vitaminer. Alla produkter från Riya Naturals är dessutom veganska och cruelty-free.

Ni kan köpa denna rengöring före 299 SEK här: Riya Naturals Cleanser

hudvård rutin steg 1


Annons:

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?