Royal Copenhagen servis

Royal Copenhagen servis -innehåller Afiiliatelänk

Hej fina. Jag har haft en väldans tur som har en mormor som har väldigt bra stil när det kommer till både mode och inredning. Jag har bland annat i present fått flera delar av hennes Royal Copenhagen servis. Flera tallrikar, såsskål, kaffekoppar, serveringsfat med mera. Jag tycker att Royal Copenhagens blåa och vita design är så fin! Riktigt fin inredningsdetalj också! Carl fick i år även en tjusig Royal Copenhagen kanna i julklapp.

När vi hade vår nyårsmiddag hemma hos oss dukade vi med Royal Copenhagen servis med tallrikarna, såsskålen och kannan. Royal Copenhagen säljs bland annat hos Designonline.se. Nu är det dessutom en massa produkter på rea!

Kolla in Royal Copenhagen hos Designonline här!

royal copenhagen servisroyal copenhagen servisroyal copenhagen servis

Följ:
Share:

Kommentera