Min nya diet

Hej fina ni. Igår var det en rätt bra första dag på jobbet. Lite segt men så ska det väl vara. De flesta är tillbaka på måndag. Efter jobbet tog jag mig till gymmet. Körde lite jogging, lite cykling och sedan styrka på slutet. Tror att det är en bra grej att ta med mig träningskläder till jobbet så jag kan gå direkt till gymmet. Funkade igår i alla fall, provar samma idag!:)

Igår var också första dagen jag åt paleo och det gick bra. Har laddat ner en app där man ser allt som ingår i dieten. Lite svårt bara att hitta något att ha till maten. Sötpotatis var okej men inte quinoa, pasta, ris med mera. Man kommer väl in i det.

Så skönt med kort jobbvecka. Imorgon åker jag och Carl till Stockholm där vi ska spendera helgen. Mer om det senare. Ha en underbar dag!

 

 
Follow my blog with Bloglovin

Följ:
Share:

Kommentera