Mina nyårslöften 2019

Hej fina. Jag tänkte summera mina nyårslöften 2019. Eller nyårsmål som jag hellre vill kalla det:

 

Träna 2 gånger i veckan: t.ex springa, cykla eller köra crosstrainer 2×60 min i veckan. Hittar jag fler träningsformer är det jättebra! Behöver bygga upp muskler, få bättre kondition och bli mindre stel. Mår ju även bättre i huvudet av att träna!

Äta paleokost: Tidigare när jag ätit paleo har jag verkligen mått mycket bättre så det är därför jag vill äta paleokost nu. Med undantag såklart, man måste ju leva. Men framför allt till vardags tänker jag äta enligt paleodieten.

Våga mer: Med våga mer menar jag att inte låta andras eventuella åsikter, eller vad jag tror att andra tänker, låta mig hindra att göra saker jag gillar. Såsom att springa utomhus, gå på ett evenemang, testa nya maskiner på gymmet med mera.

Fortsätta bygga upp självförtroendet: Jag har ett möte kvar med livscoachen och tanken är att jag därefter ska sluta gå hos henne men fortsätta jobba på mitt självförtroende på egen hand. Med Karin fick jag en bra start och verktyg för att kunna jobba vidare på det.

Fortsätta jobba på balans jobb, företag, privatliv: Det är nog meningen med livet att hitta balans i tillvaron. Jag vill kunna fokusera på jobbet när jag är där, på företaget när jag sitter med det och privatlivet när jag är hemma eller gör andra saker på min fritid.

Inte äta sötsaker: Det här råkade jag lova Anna att vi skulle ha som nyårslöfte. Jag äter inte mycket godis, kakor med mera förutom på restauranger, vissa helger och hemma hos andra. Borde kunna gå, men ibland i sociala sammanhang vill man ju inte säga nej så lite svårt kan det ju bli.

10 000 följare på Instagram: Inte för att en siffra spelar så stor roll men har man 10 000 följare får man tillgång till en massa fler funktioner så därför sätter jag detta som ett mål. Det skulle innebära lika många nya följare som jag fick under 2018.

Fakturera lika mycket som förra året: Jag startade ju mitt företag förra året och det har gått väldigt bra hittills. Men då jag har det vid sidan av mitt heltidsjobb får mitt mål vara att ligga på samma bra nivå som under 2018:)

Uppdatera bloggen varje dag: Jag brukar uppdatera min blogg varje dag och jag vill fortsätta med det under 2019. Även de dagar man inte har så mycket tid finns det ju faktiskt några minuter till att uppdatera.

Umgås med nära och kära: Detta är det viktigaste målet. Att fortsätta umgås med mina nära och kära, även om det kräver en resa ibland.

Följ:
Share:

Kommentera