Första jobbdagen 2019

Första jobbdagen 2019

God morgon fina ni. Nu har jag ju varit ledig i lite mer än en vecka – så skönt! Trots att jag haft sovmorgon under dessa dagar kändes det inte så jobbigt att gå upp imorse faktiskt. Det har verkligen varit en härlig ledighet under jul och nyår och det känns perfekt att börja med en tre dagars jobbvecka.

Den här dagen kommer väl mest att handla om att komma på vad jag gjorde innan ledigheten, haha. Vi satte ju budgeten så så snart jag får den helt godkänt kan jag börja jobba på riktigt. Fortsätter på marknadsplanen och börjar på någon ny artikel / reportage också om tiden räcker till dessa dagar.

Nästa vecka känns som den första riktiga jobbveckan när alla är tillbaka. Tänkte försöka planera in ett besök till frisören snart och även skönhetssalongen. Fixa till hår och hud 🙂 Idag på lunchen tänkte jag försöka skriva ihop mina nyårslöften så kika in då 🙂 Ha en fin dag!

Outfit: Klänning från MQ, Kavaj från H&M, portfölj från Bagasi, klackar från Din Sko. 

Följ:
Share:

Kommentera