Summering av mitt 2018

Hej fina. Tänkte försöka ge mig på en kort summering av 2018. Vilket år! Jag skulle säga att det är ett år då jag faktiskt investerat mycket i mig själv och fullföljt flera saker jag länge velat göra och längtat efter. Några av dessa saker:

  1. Jag startade företag: Något jag kände var världens största och läskigaste grej och därför inte vågade. Men, i år tog jag tag i det och det har verkligen gått hur bra som helst att driva företag vid sidan av heltidsjobbet. Så mycket enklare att kunna fakturera företag för olika uppdrag 🙂
  2. Jag hade en stor 30-årsfest: En så bra investering att bjuda alla jag tycker om hem till gården jag växte upp på (mitt favoritställe). Festen blev precis som jag ville ha den och det hade inte kunnat bli bättre faktiskt. Den kommer jag att kunna leva på länge 🙂
  3. Jag reste till Paris och Champagne: Carl gav mig den här resan i 30-årspresent och den var verkligen så perfekt på alla sätt! Blev helt kär i Frankrike och kommer absolut att komma tillbaka till både Paris och Champagne och sedan vill jag upptäcka mer av landet också.
  4. Jag började prata med en livscoach. Ett av mina nyårslöften var att jobba på mitt självförtroende och sluta vara så orolig för allt. Jag kanske inte har kommit exakt så långt som jag vill med det men att jag började prata med någon om det gör ju att jag kommer närmare målet i alla fall. Det arbetet fortsätter…
  5. Jag har umgåtts och hittat på mycket: Jag har umgåtts mycket med vänner, även de jag inte träffat på väldigt länge. Man får helt enkelt passa på att ses när man är i samma stad eller resa för att kunna umgås. Jag och Carl har inte haft många helger utan planer och det betyder att vi umgåtts mycket med nära och kära. Känns bra <3

 

…Och en massa annat! =) Imorgon kommer jag att skriva om mina tankar och planer för mitt 2019. Men nu måste vi förbereda för nyårsfirande här i lägenheten. Gott nytt år!

Följ:
Share:

Kommentera