Annons: Shoppa min stil

Basker
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Väst
Pullover
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Slingbacks
Väska
Klänning
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Satinkjol
Blus
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Ankelboots
Klänning
Kappa
Cardigan
Kjol
Kappa
Slipover
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Skjorta
Vit blus
Kjol
Väska
Klännning
Väska
Skjorta
Pullover
Klänning
Bag
Sneakers
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Knytblus
Blus
Väska
T-shirt
Klännning
Väska
Kofta
Väska
Linne
Byxor
Kavaj
Pullover
Halsduk
Kappa
Väska
Skinnkjol
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
Slacks
Skjorta
Byxor
Kofta
Kjol
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
Blus
Klänning
T-shirt
Blus
Cape
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Kjol
Väska
Jeans
Väska
Linne
Kjol
Linne
Skjorta
Kavaj
Väska
Knytblus
Kofta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Byxor
Kavaj
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Pullover
Kavaj
Väska
T-shirt
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

En riktigt jobbig natt och dag!

Hej fina. Igår kväll kom äntligen Carl hem. Så mysigt! När vi skulle sova kände jag att jag mådde illa. Visste inte om jag fått i mig gluten, ätit något annat dåligt eller om det var alkoholen från kvällen innan som spökade. Jag försökte tänka bort illamåendet och lyckades somna. Vid halv två vaknade jag till och kände att jag måste kräkas så jag rusade till badrummet. Så himla jobbigt! Efter att jag varit uppe slutade illamåendet i alla fall och jag kunde somna om.

Idag har jag mått betydligt bättre men får lite magkramper då och då. Nästa otursgrej (klantighetsgrej?) var när jag skulle göra mig iordning i badrummet och jag såklart tappade ett rött nagellack på golvet som såklart går sönder. Rött nagellack över stengolv är inte optimalt. Riktigt svårt att få bort men till slut funkade klorin hyfsat i alla fall.

Annars idag då? Vi har handlat en massa mat till nyårsmiddagen imorgon. Sedan har jag även hunnit fota med Anna snabbt inne på Hansa. Det är svårt att fota inomhus men ute hade det hunnit bli för mörkt. Invigde nya kameraobjektivet som Carl beställde till oss!:) Nu har vi städat lite här hemma och ska äta räkor till middag. Mys!

Hoppas ni haft en bra söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?