14   121
26   241
48   322
35   385

En riktigt jobbig natt och dag!

Hej fina. Igår kväll kom äntligen Carl hem. Så mysigt! När vi skulle sova kände jag att jag mådde illa. Visste inte om jag fått i mig gluten, ätit något annat dåligt eller om det var alkoholen från kvällen innan som spökade. Jag försökte tänka bort illamåendet och lyckades somna. Vid halv två vaknade jag till och kände att jag måste kräkas så jag rusade till badrummet. Så himla jobbigt! Efter att jag varit uppe slutade illamåendet i alla fall och jag kunde somna om.

Idag har jag mått betydligt bättre men får lite magkramper då och då. Nästa otursgrej (klantighetsgrej?) var när jag skulle göra mig iordning i badrummet och jag såklart tappade ett rött nagellack på golvet som såklart går sönder. Rött nagellack över stengolv är inte optimalt. Riktigt svårt att få bort men till slut funkade klorin hyfsat i alla fall.

Annars idag då? Vi har handlat en massa mat till nyårsmiddagen imorgon. Sedan har jag även hunnit fota med Anna snabbt inne på Hansa. Det är svårt att fota inomhus men ute hade det hunnit bli för mörkt. Invigde nya kameraobjektivet som Carl beställde till oss!:) Nu har vi städat lite här hemma och ska äta räkor till middag. Mys!

Hoppas ni haft en bra söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?