Krogrunda i Malmö

Krogrunda i Malmö

Hej fina. Igår kväll mötte jag upp Charlotta för middag på Bastard. Så mysigt och roligt att ses igen! Jag åt ostron och en korv-rätt. Gott! Vi blev av med vårt bord efter ett tag så då satte vi oss i baren en sväng. Sedan gick vi en sväng till MJS, vidare till Belle för att sedan avsluta kvällen på Grand. En riktig krogrunda i Malmö helt enkelt.

Idag vaknade jag av mig själv vid halv nio och kunde inte somna om. Har ätit frukost länge i soffan och ska strax göra mig i ordning. Jag tänkte gå en sväng på stan för att hitta en nyårsoutfit. Jag skulle vilja ha en silvrig lite glittrig kostym. Får se om jag lyckas hitta en. Tänker att typ Gina Tricot har? Om de inte är slutsålda. Vilka butiker kan mer ha silvrig / glittrig kostym tror ni?

Men först betala räkningar… ha en underbar lördag! Sent ikväll kommer Carl hem 🙂


Annons:
La Luna

Följ:
Share:

Kommentera