Intervjuad av tidning om modetrender 2019

Intervjuad av tidning om modetrender 2019

Hej fina. För några veckor sedan blev jag intervjuad av en journalist på Lokaltidningen som delas ut i hela Skåne. De ville ha en modeexpert som kunde berätta om modetrenderna för 2019 och frågade om jag ville ställa upp. Självklart tackade jag ja! Jag fick berätta om vad mode och trender betyder för mig och dela med mig av min trendspaning inom mode för 2019. 

Jag tycker att artikeln blev jättebra! Precis som det framgår i artikeln gillar jag inte att se trender som modemåsten utan mer som inspiration till den egna personliga stilen 🙂 Känner ju även att jag är i gott sällskap då de till exempel intervjuat Tareq Taylor om mattrender!

Upplösningen på skärmdumpen jag tog från sajten är kanske inte den bästa men vill du läsa hela på den här länken (eventuellt fungerar det inte från mobil): https://www.e-pages.dk/landskrona/1220/14

Modetrender 2019

Följ:
Share:

Kommentera