Planer för denna fredag

Hej fina. Jag hade ställt klockan på nio idag men kom inte upp förrän halv elva. Jaja, jag är ju ledig så det gjorde ju inte så mycket. Nu sitter jag med morgonkaffet och ser ett avsnitt Twin Peaks. Jag måste låta bli att se det på kvällarna så får passa på nu till frukosten haha.

Idag ska jag ha en riktig fixardag. Jag börjar ju alltid med att städa de rummen som jag tycker är roligast att organisera i: badrummet och garderoben. Jag har verkligen hur mycket hudvårdsprodukter som helst nu, det liksom svämmar över. Då har jag ändå en hylla som går från golv till tak helt för mig själv…

Har jag tid tänkte jag även försöka sälja lite kläder och accessoarer på Tradera. Ikväll blir det middag med Charlotta någonstans. Vi har inte riktigt bestämt var än 🙂

Ha en underbar dag!


Annons:
Shoppa min stil
 

Följ:
Share:

Kommentera