Annons: Shoppa min stil

Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Blus
Klänning
Väska
Basker
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kofta
Knytblus
Jeans
Väska
Kavaj
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Väska
Slacks
Kappa
Pullover
Linne
Kavaj
Byxor
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Kjol
Klänning
T-shirt
Cape
Kostymbyxa
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Bag
Kjol
Knytblus
Väst
Väska
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Klännning
T-shirt
Kjol
Väska
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kappa
Väska
Klänning
Skjorta
Blus
Ankelboots
Skinnkjol
Kofta
Kofta
Pullover
Pullover
Väska
Klänning
Tröja
Blus
Kofta
Halsduk
Blus
T-shirt
Pullover
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Linne
Kavaj
Kappa
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Slingbacks
Klänning
Kofta
Klännning
Väska
Klänning
Kappa
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kappa
Byxor
Klänning
Kofta
Väska
Stickad klänning
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Linne
Kavaj
Slipover
Sneakers
7   65
39   275
44   431
37   408
38   415

Planer för denna fredag

Hej fina. Jag hade ställt klockan på nio idag men kom inte upp förrän halv elva. Jaja, jag är ju ledig så det gjorde ju inte så mycket. Nu sitter jag med morgonkaffet och ser ett avsnitt Twin Peaks. Jag måste låta bli att se det på kvällarna så får passa på nu till frukosten haha.

Idag ska jag ha en riktig fixardag. Jag börjar ju alltid med att städa de rummen som jag tycker är roligast att organisera i: badrummet och garderoben. Jag har verkligen hur mycket hudvårdsprodukter som helst nu, det liksom svämmar över. Då har jag ändå en hylla som går från golv till tak helt för mig själv…

Har jag tid tänkte jag även försöka sälja lite kläder och accessoarer på Tradera. Ikväll blir det middag med Charlotta någonstans. Vi har inte riktigt bestämt var än 🙂

Ha en underbar dag!


Annons:
Shoppa min stil
 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?