The Bell Hudiksvall

The Bell Hudiksvall

Hej fina. Igår kväll kom min barndomskompis Sofie förbi här på ett glas vin. Sedan körde pappa in oss till The Bell Hudiksvall, en pub i stan, där vi fortsatte att hänga. Vi ses ju framför allt på somrarna och ibland under julhelgen så man har ju alltid en massa att ta igen. Vi satt där i flera timmar och bara pratade. Mycket trevlig kväll!

The Bell Hudiksvall är verkligen en mysig engelsk pub. Perfekt om man bara vill sitta och prata. Ingen hög musik, inget inträde, ingen förbokning. Passade oss perfekt! Har ni vägarna förbi så besök The Bell Hudiksvall!

Idag blev det sovmorgon och strax ska jag iväg och hänga med mitt tjejgäng från högstadiet. Det blir jag, Carolina, Martina, Malin och Karin. Så himla kul att vi fortfarande ses alla ibland.

Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera