Annons: Shoppa min stil

Väska
Jeans
Ankelboots
Kjol
Byxor
Klänning
Kavaj
Cardigan
Klännning
Kavaj
Väska
Klänning
Linne
Kavaj
Linne
Väska
Pullover
Klänning
25   325
79   511
48   533
40   603
59   662

En eftermiddag med barndomsvännerna

En eftermiddag med barndomsvännerna

Hej fina. Idag vid lunchtid fick jag skjuts av pappa hem till min barndomsvän Carolina som precis flyttat till hus en bit härifrån med sin sambo och son. Där var även Karin, Martina och Malin. Så mysigt att ses alla igen! Jag har känt Karin och Carro sedan låg- och mellanstadietiden och Martina och Malin sedan högstadiet. Så kul att vi fortfarande träffas då och då! Vi är egentligen rätt olika varandra men har ändå så himla kul och trevligt ihop.

Carolina bodde verkligen superfint! Så öppet och fräscht kök och vardagsrum och dessutom nära både skog och vatten. Så fint! Vi hade lite knytkalas så jag tog med en quinoasallad. Allt var mycket gott. Nu har jag precis kommit hem. Mamma och pappa åkte in till akuten med mormor för att ta lite prover. Hon har ju bland annat haft feber och så. Det känns som att hon är lite piggare nu i alla fall <3

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?