Juldagen 2018

Hej fina. Det här har varit en riktigt slö innedag. Först sovmorgon, sedan en lång frukost och senare en julfilm. En typisk juldag kanske. Såg även de sista avsnitten av årets julkalender, den var riktigt bra tycker jag! Fick till och med sällskap av mamma och pappas katt Greta i soffan. Det är inte särskilt vanligt då hon ofta är skygg (därför hon döptes efter Greta Garbo).  Mormor har blivit sjuk, stackarn. Hoppas hon kryar på sig snabbt.

Om ett tag ska vi nog sätta igång med middag här. Lite senare ikväll ska jag in till stan med Sofie, min barndomskompis som också är hemma här i byn över julen. Kul att man håller kontakten med så många barndomskompisar 🙂 Det blir ju inte jätteofta man ses men när man väl är i stan får man ju passa på såklart. Vi ska nog till puben The Bell om det finns plats för oss där.

Vad hittar ni på denna juldag?

 

Följ:
Share:

Kommentera