Julafton 2018

Hej fina. Igår var jag, pappa och Erik till Sundsvall för julfirande hos min kusin Monica med familj. Där var det en massa släktingar som jag inte träffar så ofta. Kul! Vi drack glögg, såg Kalle Anka, åt en massa julmat, körde julklappslek med mera. Mys!

Vi drog hemåt igen strax efter sex och då blev det julklappsutdelning här hemma och då var även mamma och mormor med. Jag blev mycket glad över mina julklappar! 🙂 Sedan såg jag och pappa andra halvan av filmen Tomten är far till alla barnen som gick på TV.

Idag blev det sovmorgon och det kommer att vara en väldigt lugn dag. Ikväll ska jag hänga med Sofie på något ställe i stan. Man har ju lite dålig koll på vilka ställen som finns i Hudiksvall nuförtiden men vi hittar nog något.

Ha en underbar juldag!Följ:
Share:

Kommentera