Annons: Shoppa min stil

Klännning
Kjol
Jeans
Linne
Linne
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
Klännning
Kjol
Jeans
Linne
Linne
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
63   290
62   376
54   426
100   481
53   409

Hela familjen samlad

Hela familjen samlad

Hej fina. Ikväll har vi varit hela familjen samlad. Inte ofta det inträffar eftersom jag bor i Malmö. Det var jag, mamma, pappa, min bror Erik och mormor. Mormor och Erik kom vid femtiden. Då drack vi glögg och åt en massa godis. Sedan var det dags att klä granen.

De gånger jag och Carl haft gran i Malmö har jag varit supernoga med att den ska vara klädd stilrent med bara vita dekorationer. Här hemma i Hudik är det helt tvärtom kan jag lova och det är ganska befriande på något sätt. Vi går alltid loss med julkulor, glitter, olika saker vi (inkl mina föräldrar) gjort själva som barn och så vidare. Mormor och mamma tänkte nog efter ett tag att det borde räcka men jag, pappa och brorsan gick all in och pyntade granen med allt vi hade typ haha.

Sedan åt vi middag och det blev julbord med julskinka, köttbullar, prinskorv, sill, lax med mera. Hmm, nej vi är inga vegetarianer… men ja man borde äta mer vegetariskt egentligen. Efter middagen såg vi på filmer från när mamma var liten. Hon föddes ju 1957 så det var riktigt kul att se hur hon, mormor, morfar och mina morbröder såg ut då under 60-talet. Kul att se på kläderna, bilarna med mera också. Min mormor var riktigt tjusigt klädd (det är hon i och för sig fortfarande) med dräkter, pärlhalsband med mera.

Nu ska jag sova och tänkt att det är julafton imorgon. Nedan några bilder från kvällen. God natt fina ni! 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?